Complete laadoplossingen
voor iedere locatie

1.3M
Maandelijkse impressies
550
MWh gefaciliteerd om klanten te helpen bij hun duurzame transitie
250+
Laadpunten in Nederland

Revolt abonnementen

Om de komende jaren de CO2 uitstoot te verlagen en de verduurzaming van de mobiliteit te versnellen, willen wij altijd en overalenergie beschikbaar maken in de vorm van laadpalen voor elektrische auto’s.  

Om jou te helpen je wagenpark toegankelijk te maken voor elektrische rijders, maakt Revolt laden voor iedereen mogelijk. Wij werken namelijk met een alles-in-één laadpaal abonnement, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de investering, de installatie, het onderhoud en de service. Voor slechts één bedrag per maand, ben je verzekerd van de nieuwstetechnologie en een verduurzaamde parkeerplaats.

Benieuwd wat de voordelen voor jouw parkeergelegenheid zijn? Neem dan gerust met ons op!
plan een kennismaking
ONZE VISIE

'Ons doel is om het realiseren van laadvoorzieningen voor iedere locatie zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken'

Foto van de Revolt Hub met in de voor- en achtergrond een ladende Volkswagen ID.3

Laadpalen laten plaatsen door Revolt

Of het nu gaat om vakantieparken, restaurants, sportclubs, kantoren of vastgoedprojecten, de vraag naar parkeergelegenheden met laadpalen stijgt snel en zal blijven stijgen. Om jouw wagenpark of parkeergelegenheid te elektrificeren zonder een hoge investering te hoeven doen, bieden wij een ontzorgende alles-in-één laadoplossing aan.  

Onze laadpalen worden geleverd in abonnementsvorm. Dit betekent dat je niet hoeft te investeren in een laadpaal, maar een scherpbedrag per maand betaalt voor onze unieke laadpalen. Je betaalt enkel de gebruikskosten, wij regelen de aanschaf, installatie, het onderhoud en de service.

Uniek laadpaal abonnement

Niet alleen de elektrische auto’s, maar ook de elektrische laadmogelijkheden ontwikkelen zich in een hoog tempo. Een laadpaal die nu aangeschaft wordt, is hoogstwaarschijnlijk over een aantal jaar alweer gedateerd. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat je geen grote investering wilt doen in een kostbare laadtechnologie die de komende jaren nog veel verder doorontwikkeld wordt. Door onze continue software updates blijven jouwlaadpalen voldoen aan de laatste ontwikkelingen.  

Revolt heeft daarom een uniek alles-in-één laadabonnement ontwikkeld, waarbij je voor een vast of flexibel maandbedrag al je bezoekers, klanten en werknemers van een extra dienst kunt voorzien door je wagenpark of parkeerplaats te elektrificeren. Wij regelen de aanschaf, de installatie en het onderhoud van de laadpaal, waardoor jij geen hoge investeringen hoeft te doen en je nergens zorgen over hoeft te maken. 
Close-up van een Revolt One met een laadkabel voor een heg

Kosten laadpalen plaatsen

Eén van de vele voordelen van het Revolt laadpaal abonnement is dat je geen rekening hoeft te houden met de kosten die bij de aanschaf en installatie van een laadpaal komen kijken. Onze unieke abonnementen zijn namelijk inclusief installatie en onderhoud. Hierdoor hoef je geen hoge investeringen te doen en betaal je enkel een voordelig maandelijks bedrag. Wij verzekeren je ervan dat je jouw klanten, bezoekers en werknemers altijd gebruik kunt laten maken van werkende laadpalen. Als kers op de taart vergoeden wij de energie inkoop voor € 0,14 per kWh, de gebruiker betaalt de overige kosten per kWh aan de laadpaal.

Meer weten over onze unieke oplossing voor jouw bestemming? Bekijk dan al onze producten of neem vrijblijvend contact met ons op.