Het alles-in-één laadabonnement voor je bedrijf


Zakelijke laadpalen voor een vast maandelijks bedrag

GrATIS ADVIES OP MAAT
Man steekt laadkabel in Tesla Model X

Het gemak van een abonnement

Met de alles-in-één abonnementen van Revolt krijg je alle voordelen van een laadpaal, zonder de zorgen. De abonnementsprijs is namelijk inclusief installatie, service en onderhoud van je gehele laadoplossing. En dat voor 60 maanden lang. Hierdoor heb je als bedrijf geen hoge kosten en heb je altijd een werkende laadpaal zonder je druk te hoeven maken over onderhoud.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Met onze producten maken we laden altijd en overal mogelijk

Onze laadvoorzieningen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals load balancing en smart charging. Met ons brede portfolio aan producten passen we complete laadoplossingen op alle soorten locaties toe. Door het combineren van deze producten creëer je een slim laad ecosysteem.

Hub

De Hub combineert laden met advertentiemogelijkheden, waardoor jouw doelgroep op een unieke manier bereikt wordt. De Hub is uitgerust met twee laadpunten van 11 kW of 22 kW en twee 55 inch-schermen met hoge resolutie, waardoor bezoekers tijdens het opladen advertenties te zien krijgen. Hierdoor is het mogelijk om de kosten van de laadpaal te verlagen.
MEER OVER HUB
Revolt Hub met mediascherm voor advertenties en twee laadpunten

One

De One is een ideale laadvoorziening voor elke locatie en heeft twee laadpunten van 11 kW of 22 kW. Het stijlvolle design en de roestvrijstalen behuizing creëren een tijdloze uitstraling, geschikt voor elke omgeving.
MEER OVER ONE

Wall-e

Wie een laadpunt voor aan de muur zoekt, hoeft niet verder te kijken dan de Wall-e. Deze is vervaardigd uit roestvrijstaal en heeft 1 laadpunt van 11 kW of 22 kW. Hiermee is de Wall-e een goede toevoeging voor de parkeerplaats(en) bij uw kantoor of gebouw.
MEER OVER Wall-e
Reviolt Wall-E PNG

We vertellen je graag
meer over onze laadoplossingen

Benieuwd naar onze laadoplossingen en services? Plaatsen, uitbreiden of vervangen van laad faciliteiten? Of gewoon een kop koffie doen?

Laat hieronder je contactgegevens achter en we helpen je direct met laden!