Zakelijke laadpalen: ideaal voor jouw bedrijf

Laadpalen bij jouw bedrijf? Met een zorgeloos abonnement van Revolt heb je altijd werkende laadpalen, voor een vast bedrag per maand. Wij regelen alles voor je. Zo kun jij je volledig focussen op het runnen van jouw bedrijf.

⚡ Volledig zorgeloos
⚡ Inclusief installatie, service en onderhoud
⚡ Zonder investering of onverwachte kosten
🌱 Versnel de transitie naar 100% duurzame mobiliteit
Ontdek de mogelijkheden

Kies voor zakelijke laadpalen bij jouw bedrijf

Tevreden medewerkers en klanten
Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden. Bied jouw medewerkers en klanten daarom extra service met laadpalen op de zaak. Zo hoeven ze niet langer bij dure snelladers aan de snelweg te laden en dat scheelt kosten. Zij blij, jij blij. 

Trek extra gasten en bezoekers naar je locatie
Jouw gasten of bezoekers met een elektrische auto willen het liefst met een volle accu wegrijden. Kun je bij de ene locatie laden, maar bij de andere niet? Dan is de keuze vaak snel gemaakt. Blijf de concurrentie een stap voor met laadpalen bij jouw locatie. 

Voldoe aan (Europese) wetgeving
Er komt steeds meer wetgeving om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen. Heb je meer dan twintig parkeerplaatsen bij je bedrijf? Dan moet je vanaf 2025 minimaal één laadpunt hebben. Wees daarom op tijd en laat nu alvast laadpalen bij jouw bedrijf installeren.
ontdek de mogelijkheden

Waarom een zakelijk abonnement van Revolt?

Volledig zorgeloos
Met een laadpaal abonnement van Revolt regelen wij alles voor je, van hardware tot aan installatie en onderhoud. En is er iets aan de hand met je laadpaal? Dan staat onze helpdesk 24/7 voor je klaar. Zo heb jij altijd een werkende laadpaal, zonder gedoe. 

Zonder investering én voor een vast bedrag per maand
Wij doen de investering in de laadoplossing. Jij betaalt alleen een maandelijkse fee voor het gebruik. Je hebt al een laadpaal vanaf €19 euro per maand. 

Altijd de nieuwste technologie
Wij voorzien onze laadpalen namelijk continu van de nieuwste technologie, zoals Dynamic Load Balancing. Zo is jouw laadplein altijd up-to-date en zit je nooit vast aan verouderde modellen.  

Verdien geld met je laadpalen
Met laadpalen van Revolt ontvang je een vergoeding voor elke kWh stroom die geladen wordt. Zo verdien je tot wel €2.500 per laadpaal. Benieuwd hoeveel jij kunt verdienen aan laadpalen? Bekijk dan hier het overzicht.

Kies het abonnement dat bij jouw bedrijf past

One

 • 2 aansluitingen met 11 of 22 kW vermogen
 • Smart Charging & Load Balancing
 • Ook beschikbaar als wandmodule
 • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
Ontdek de mogelijkheden
Reviolt Wall-E PNG

Wall-e

 • 1 aansluiting met 11 of 22 kW vermogen
 • Smart Charging & Load Balancing
 • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
Ontdek de mogelijkheden

Variabel

Hardware, installatie en onderhoud in één abonnement. Betaal een beperkte opslag voor je geladen energie. Dit is extra voordelig voor de kleingebruiker.
Eenmalige investering:          €1,-  
Maandelijkse kosten:             €0-€59,-
Opslag per kWh:                      €0,15-€0,20
Looptijd 60 maanden.
Vraag een offerte aan

Vast

Hardware, installatie en onderhoud in één abonnement. Je betaalt geen opslag op je geladen energie. Ideaal voor de grootgebruiker.
Eenmalige investering:          €1,-  
Maandelijkse kosten:             €94,-
Opslag per kWh:                      €0,-
Looptijd 60 maanden.
Vraag een offerte aan
"Onze overstap naar duurzame energie verliep gemakkelijk en probleemloos dankzij Revolt.
De laadoplossingen zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk en we waarderen de transparantie van Revolt, met installatie en onderhoud inbegrepen in het abonnement, zodat er geen verborgen kosten zijn."
Sjoerd Douma
Coördinator kwaliteitszaken International Wellness Resorts
In DRIE STAPPEN EEN LAADPAAL abonnement

Hoe werkt het?

 • Scan
  Nadat je aanvraag bij ons binnenkomt, nemen we contact met je op voor een intakegesprek en een technische scan van je parkeerplaats.
 • Advies
  Op basis van de scan en het intakegesprek krijg je een vrijblijvend advies en een transparante offerte voor je laadoplossing.
 • Installatie
  Onze ervaren monteurs komen op het afgesproken tijdstip bij je langs om de laadoplossing te installeren. We vertrekken wanneer de paal werkt en laten geen rommel achter.
lees meer

Nieuws & klantverhalen

LEES ALLE VERHALEN
read all stories