Laadpaal voor bedrijven

1M
Kilo CO2-compensatie
70+
Tevreden klanten
200+
Laadpunten in Nederland

Laadpalen op de zaak

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan elektrisch rijden, waardoor het aantal elektrische auto’s en de vraag naar elektrische oplaadpunten toeneemt. Met het plaatsen van laadpalen voor uw klanten, werknemers en bezoekers verhoog je de toegevoegde waarde van je bedrijf dan ook aanzienlijk!
plan een kennismaking
ONZE VISIE

'Ons doel is om het realiseren van laadpalen op kantoor zo eenvoudig mogelijk te maken'

Man steekt laadkabel in Tesla Model X

Zakelijke laadpaal installeren zonder investering

Niet alleen de elektrische auto’s, maar ook de laadtechnologie ontwikkelt zich in hoog tempo. Uit onderzoek is gebleken dat zes van de tien bedrijven niet wil of kan investeren in laadpalen. Want, waarom zou je nu een laadpaal aanschaffen, terwijl deze over een paar jaar niet meer volstaat? Om voorbereid te zijn op de toekomst en in te spelen op de toenemende vraag naar elektrische oplaadpunten, biedt Revolt een voordelig alles-in-één-laadpaal concept aan.  

Onze totaaloplossing maakt het mogelijk dat jij zonderinvestering toch kunt beschikken over laadpalen voor op kantoor: zakelijke laadpalen in abonnementsvorm. Onze unieke abonnementen zorgen ervoor dat er geen hoge investeringen hoeven worden gedaan, maar er alleen sprake is van gebruikskosten. De installatie, service en onderhoud zijn namelijk inbegrepen in ons voordelige abonnement.  

De kostprijs van een laadpaal voor bedrijven

De kosten voor de aanschaf van een laadpaal beginnen bij €4500, inclusief installatie en onderhoud. Met de Revolt abonnementen hoef je geen rekening te houden met een aanschafprijs. De abonnementsprijs is namelijk inclusief installatie, service en onderhoud voor 60 maanden. Dankzij Revolt hoef je geen hoge investeringen te doen en betaal je enkel voor het gebruik van de laadpaal.
Man opent vleugeldeur van Tesla Model X en legt zijn laadkabel in de auto, net opgeladen aan de Revolt One

Subsidie laadpaal voor bedrijven:
voordelig of niet?

Brandstofauto’s die voor woon-werkverkeer gebruikt worden,veroorzaken ongeveer 1/5 van de uitstoot van broeikasgassen in Nederland. Deoverheid stimuleert elektrisch rijden, omdat elektrische auto’s geenbroeikasgassen en stikstofdioxide uitstoten. Om het gebruik van elektrischeauto’s te stimuleren, biedt de overheid een subsidie aan voor bedrijven dieelektrisch rijden stimuleren en laadpalen aanschaffen. Er zijn verschillenderegelingen waarop bedrijven aanspraak kunnen maken:

Ondanks de subsidies waar ondernemingen aanspraak op kunnen maken, blijft de aanschaf van laadpalen een enorme investering. Zeker gezien het feit dat elektrische laadmiddelen zich in een razend tempo blijven ontwikkelen, waardoor de huidige laadpalen over een aantal jaar niet meer geschikt zijn voor de nieuwste elektrische auto’s. Ons laadpalen abonnement vergt geen enorme investeringen en zorgt ervoor dat u, ondanks de subsidies, voordeliger uit bent in vergelijking met de aanschaf van een laadpaal.  

Dankzij de unieke totaaloplossing van Revolt hoeft u zich geen zorgen te maken om de continue aanschaf van nieuwe laadpalen, veroorzaakt door de vele ontwikkelingen en vernieuwingen van de laadtechnieken. Met onze abonnementen betaalt u maandelijks een standaardbedrag inclusief de installatie, service en het onderhoud van de laadpalen. Wij zorgen ervoor dat de laadpalen op een professionele manier geïnstalleerd worden en blijven voldoen aan de meest recente ontwikkelingen. Zijn de huidige laadpalen niet meer toereikend voor de nieuwste modellen elektrische auto’s? Dan vernieuwen wij de laadpalen, zodat uw bedrijf zich blijft onderscheiden in gemak en duurzaamheid.

Een privé auto opladen bij werkgever,
hoe zit dat?


Ongeacht of je werknemers beschikken over een auto van de zaak of privé een elektrische auto rijden, bij de laadpalen van Revolt kan elke elektrische auto opgeladen worden. Niet alleen jijzelf, maar ook je klanten, werknemers en bezoekers zullen graag gebruik maken van de laadpalen. Het laden op een privéterrein, zowel thuis als bij de werkgever, is namelijk altijd de voordeligste optie. De kosten voor het opladen komen bij de gebruiker van de laadpaal te liggen en bedragen € 0,25 per kWh. Bovendien zijn de laadpalen van Revolt geschikt voor alle elektrische auto’s.  

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.