Partner
worden?

Zwarte pijl naar beneden PNG

Waarom Revolt?

Revolt faciliteert de transitie richting duurzame energie en mobiliteit; één van de grootste uitdagingen van deze generatie. Hierbij staan transparantie, flexibiliteit en eenvoud centraal. Wij zijn van mening dat we de transitie richting een groene toekomst kunnen versnellen door samen te werken. Daarom staan wij altijd open voor partners die deze visie met ons delen, om samen impact te maken. 
ONZE VISIE

"Samen met Volkswagen Bedrijfswagens ontzorgen wij een klant in de transitie naar een elektrisch bedrijfswagenpark."

Een hardlopende man door Amsterdam

Voor wie?

Wil jij graag een vaste partner voor een alles-in-een laadoplossing, je assortiment uitbreiden, of jouw klant beter bedienen? Met het partnerprogramma van Revolt kan het allemaal. Ons innovatieve product- en service portfolio stelt jou in staat een passende laadoplossing te vinden voor jouw bedrijf of voor jouw klanten.

Hoe werkt het?

Met ons partnerprogramma gaan wij een samenwerking aan waarin onze partners in staat worden gesteld om onze laadinfrastructuur te leveren. Vervolgens gaan we samen in gesprek hoe de samenwerking eruit zou kunnen zien voor jou. De propositie geven we vorm op basis van jouw specifieke behoeften.Wij bieden de juiste ondersteuning, training en service aan onze partners om bij te dragen aan ons gezamenlijke doel; duurzame energie en mobiliteit toegankelijk en betaalbaar maken.
Man en vrouw in overleg achter bureau
Vier voordelen van Revolt

Wat heeft het partnerprogramma jou te bieden

 • Kennis
  Onze laadvoorzieningen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals load balancing en smart charging. Met ons brede portfolio aan producten passen we complete laadoplossingen op alle soorten locaties toe. Daarom kunnen wij jou voorzien in het volledige proces van advies tot installatie en onderhoud.
 1. Persoonlijke aandacht
  Met ons partnerprogramma ben je verzekerd van een unieke propositie op maat. Deze komt tot stand na een uitgebreide kennismaking en behoefte-inventarisatie. Door onze complete laadoplossing inclusief backoffice, service en onderhoud, kan je altijd bij ons terecht voor vragen, informatie en ondersteuning.
 1. Vooruit helpen
  Wij helpen jou graag op weg om te beschikken over de juiste kennis om strategisch partner of reseller te worden. Daarom bieden wij handvatten om jou op weg te helpen. Denk aan een training om de terminologie omtrent het laden van een EV beter te begrijpen, zodat je onze propositie moeiteloos uit kunt leggen en jouw klant van de benodigde informatie kunt voorzien.
 • Media platform
  Dankzij de extra inkomsten uit Digital Out of Home reclame kan de complete laadoplossing tegen lagere kosten of zelfs gratis geplaatst worden, terwijl het digitale display extra waarde oplevert voor de bedrijven die de laadpalen hosten. Je kan als bedrijf zelf ook met de klant communiceren via dynamische, digitale advertenties. 
NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar de mogelijkheden
bij jouw bedrijf?

Praat met onze experts