02
Jan 2022

Team Jumbo-Visma x Revolt

Team Jumbo-Visma heeft in september 2021 het nieuwe hoofdkantoor mogen betreden. Het zogeheten Service Course van de sportploeg is gevestigd op het bedrijvenpark De Brand in Den Bosch. Tijdens de bouw van het nieuwe pand is de laadinfrastructuur voor de elektrische voertuigen in het wagenpark van Team Jumbo-Visma gerealiseerd.
Team Jumbo-Visma x Revolt

Er is gekozen om twee laadpunten te plaatsen in de vorm van een Revolt Hub. “De laadpalen werden snel geplaatst en de Hub is een echte eyecatcher voor ons gebouw.” vertelt Sander Kruis, Commercial Manager bij Team Jumbo-Visma. “We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op de Hub, met name de visuals die wij als Team Jumbo-Visma op de schermen hebben kunnen plaatsen spreken erg aan.” vertelt Kruis verder.

Duurzaam gebouw

Om een toekomstbestendige laadoplossing te realiseren is er samen met Team Jumbo-Visma een laadplan ontworpen. Deze laadoplossing draagt bij aan de vereisten van het BREEAM-NL certificaat, dat op het pand rust. BREEAM-NL is sinds 2009 de certificering methode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Met deze methode worden projecten beoordeeld op integrale duurzaamheid. Een van de vereisten is de minimalisatie van lichtvervuiling, zo moet de verlichting (met uitzondering van veiligheidsverlichting) worden uitgeschakeld na 23.00 uur. In overleg met Team Jumbo-Visma is ervoor gekozen de Hub daarom automatisch uit te schakelen na 23:00 uur, waardoor de Hub geen belemmering vormt voor het certificaat.

Nieuwste technologie

Met het plaatsen van laadinfrastructuur zet Team Jumbo-Visma een grote stap om de CO2 voetprint structureel te verlagen. De komende jaren komen er steeds meer elektrische auto’s bij en groeit de behoefte naar laadpalen bij Team Jumbo-Visma. Met het laadpalen abonnement van REVOLT is het voor Team Jumbo-Visma eenvoudig het aantal laadpalen uit te breiden en altijd over de nieuwste laadtechnologie te kunnen beschikken zonder te hoeven investeren.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten