Complete laadoplossingen
voor vastgoed & VvE's

1M
Kilo CO2-compensatie
70+
Tevreden klanten
200+
Laadpunten in Nederland

Betaalbaar en gemakkelijk laden voor vastgoedeigenaren en
-gebruikers

Nu de bezorgdheid over klimaatverandering toeneemt, zijn elektrische voertuigen een steeds populairdere keuze geworden. Als vastgoedeigenaar of VvE toon je met een laadstation bij je gebouw betrokkenheid bij het milieu en maak je tegelijkertijd gebruik van een groeiende "groene" gemeenschap.

Onze laadvoorzieningen bieden een eenvoudig te gebruiken en betrouwbare laadoplossing, zonder dat jij een grote investering hoeft te doen. Revolt neemt de verantwoordelijkheid voor de investering op zich, evenals de installatie en het onderhoud van de laadpalen. Zo kan jij je concentreren op de zaken die voor jou en je bedrijf het belangrijkst zijn.
PRAAT MET onze EXPERTs
ONZE VISIE

'Wij willen de drempel voor vastgoedeigenaren en VvE's zo laag mogelijk maken om emissieloze mobiliteit te faciliteren'

Is jouw gebouw klaar voor de toekomst?

Eenvoudig, zorgeloos en flexibel: zo zou een laadoplossing er volgens ons uit moeten zien.

Eenvoudig door gemakkelijk te gebruiken laadvoorzieningen. Zorgeloos, omdat je niet meer om hoeft te kijken naar je laadvoorziening; schouw, advies, installatie, onderhoud en service worden verzorgd. Flexibel, omdat wij laadvoorzieningen leveren in abonnementsvorm of door eenmalige aanschaf: you’re in charge.

Hoe werkt het?

Voordat wij laadvoorzieningen plaatsen, zorgen wij dat we inzicht hebben in de mogelijkheden bij jouw bedrijfspand wat betreft fysieke plaatsing van laadvoorzieningen en beschikbare capaciteit. Hierbij houden wij ook rekening met jouw huidige en toekomstige laadbehoefte.

Weet je nog niet welke laadoplossing bij je past? Geen probleem. Wij stellen een adviesrapport op aan de hand van de mogelijkheden.

Adviesrapport

Eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Geen probleem, wij denken graag met je mee middels ons adviesrapport. Deze bestaat uit:
 • Een schouw op locatie: een meetmoment die de mogelijkheden voor het installeren van laadvoorzieningen bij jouw bedrijfspand in kaart brengt.
 • Een technische scan: we kijken naar jouw wensen, behoeften en toekomstplannen voor het (elektrische) wagenpark. Zo krijg jij inzicht in jouw huidige en toekomstige laadbehoefte. De benodigde stroomcapaciteit hiervoor vergelijken wij vervolgens met de beschikbare capaciteit bij het bedrijfspand, hierdoor kunnen we inventariseren welke stappen er genomen moeten worden om een laadoplossing te realiseren.
 • Een installatieoverzicht: tot slot wordt het bovenstaande samengevat in een installatieplan. Je ontvangt een overzicht van dit plan, met onder andere een schets van jouw toekomstige laadoplossing. Daarnaast bevat het adviesrapport informatie over de benodigde infrastructurele voorbereidingen om de laadoplossing te realiseren.

De kosten voor het adviesrapport bedragen 350 euro. Kies je na het lezen van het adviesrapport voor onze laadvoorzieningen, dan is het rapport gratis.

Laadpalen bij jouw gebouw

One

 • 2 aansluitingen met 11 of 22 kW vermogen
 • Smart Charging & Load Balancing
 • Ook beschikbaar als wandmodule
 • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
Ontdek de mogelijkheden

Hub

 • 2 aansluitingen met 11 of 22 kW vermogen
 • Smart Charging & Load Balancing
 • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
 • Communiceren met bezoekers
Ontdek de mogelijkheden
NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar de mogelijkheden
bij jouw gebouw?

Praat met Onze experts